Fjalor Japonisht - Anglisht:

kanji

Ne kemi gjetur fjalët e mëposhtme anglisht dhe përkthimet për "kanji":
Japonisht Anglisht
Pra, kjo është se si ju thonë "kanji" në anglisht.
 
Deri tani, 1,768,646 fjalët dhe shprehjet janë kontrolluar, sot në mesin 9,374.
 
Tags: kanji, Chinese characters, executive secretary, feeling, government business, impression, party coordinator, sense
Vendos kodin e mëposhtëm kudo që ju dëshironi widget fjalor të paraqiten në faqen tuaj te internetit:


Widget do të duket si ky:


Mundësuar nga kanjijapanese.com
Mbjell këtë fjalor në faqen tuaj:

Kliko këtu për të marrë të nevojshme kodin HTML
0.0171 / 0.0097 (33)
Mbrapsht në krye