Fjalor Japonisht - Anglisht:
Ne kemi gjetur fjalët e mëposhtme anglisht dhe përkthimet për "ishi":
Japonisht Anglisht
Pra, kjo është se si ju thonë "ishi" në anglisht.
 
Deri tani, 1,768,646 fjalët dhe shprehjet janë kontrolluar, sot në mesin 9,374.
 
Tags: ishi, chair, couch, death by hanging, doctor, dying wish, having a person under one's control, intention
Vendos kodin e mëposhtëm kudo që ju dëshironi widget fjalor të paraqiten në faqen tuaj te internetit:


Widget do të duket si ky:


Mundësuar nga kanjijapanese.com
Mbjell këtë fjalor në faqen tuaj:

Kliko këtu për të marrë të nevojshme kodin HTML
0.1894 / 0.1038 (33)
Mbrapsht në krye