Fjalor Japonisht - Anglisht:

hantai

Ne kemi gjetur fjalët e mëposhtme anglisht dhe përkthimet për "hantai":
Japonisht Anglisht
Pra, kjo është se si ju thonë "hantai" në anglisht.
 
Deri tani, 1,768,646 fjalët dhe shprehjet janë kontrolluar, sot në mesin 9,374.
 
Tags: hantai, antagonism, hostility, opposition, resistance, Japonisht - Anglisht Fjalor, Japonisht, Anglisht
Vendos kodin e mëposhtëm kudo që ju dëshironi widget fjalor të paraqiten në faqen tuaj te internetit:


Widget do të duket si ky:


Mundësuar nga kanjijapanese.com
Mbjell këtë fjalor në faqen tuaj:

Kliko këtu për të marrë të nevojshme kodin HTML
0.0422 / 0.0314 (33)
Mbrapsht në krye