Në këtë moment, Fjalor Japonisht - Anglisht ka një numër prej 55,749 fjalët në japonisht si 216,810 përkthimet prej shprehjeve të zakonshme dhe më pak të zakonshme, duke qenë, në të njëjtën kohë, të shpejtë dhe të lehtë për t'u përdorur.
Deri tani, ekziston një numër i 1,768,645 fjalët kontrolluan / shprehjet, ndër 9,374 sot.
Tags: Fjalor Japonisht - Anglisht, Japonisht, Anglisht, fjalor, përkthime, në internet fjalor Japonisht, shërbimin e përkthimit Japonisht - Anglisht, përkthimi
Vendos kodin e mëposhtëm kudo që ju dëshironi widget fjalor të paraqiten në faqen tuaj te internetit:


Widget do të duket si ky:


Mundësuar nga kanjijapanese.com
Mbjell këtë fjalor në faqen tuaj:

Kliko këtu për të marrë të nevojshme kodin HTML
0.0167 / 0.0096 (20)
Mbrapsht në krye