Во овој момент, на Јапонски - Македонски Речник има голем број на 55,749 зборови во јапонски како 216,810 преводи од вообичаените и помалку вообичаени изрази, засега, во исто време, брз и лесен за употреба.
До сега, постои голем број на Претрес зборови го1,768,645 / изрази , меѓу 9,374 денес.
Тагови: Јапонски - Македонски речник,Јапонски, Македонски , речник, преводи, онлајн речникЈапонски, Јапонски -Македонски преведувачки услуги, превод
Ставете го кодот подолу каде сакате речникот графичка контрола за да се појави на вашиот сајт:


На графичка контрола ќе се појави како оваа:


направени од страна на kanjijapanese.com
Вградување на овој речник на вашиот сопствен сајт:

Кликни тука за да се добие потребната HTML кодот
1.4324 / 0.1030 (20)
Вратете се на почетокот