Fjalor Japonisht - Anglisht:

sugoi

Ne kemi gjetur fjalët e mëposhtme anglisht dhe përkthimet për "sugoi":
Japonisht Anglisht
Pra, kjo është se si ju thonë "sugoi" në anglisht.
 
Deri tani, 1,768,646 fjalët dhe shprehjet janë kontrolluar, sot në mesin 9,374.
 
Tags: sugoi, amazing, dreadful, great, terrible, terrific, Japonisht - Anglisht Fjalor, Japonisht
Vendos kodin e mëposhtëm kudo që ju dëshironi widget fjalor të paraqiten në faqen tuaj te internetit:


Widget do të duket si ky:


Mundësuar nga kanjijapanese.com
Mbjell këtë fjalor në faqen tuaj:

Kliko këtu për të marrë të nevojshme kodin HTML
0.0460 / 0.0363 (33)
Mbrapsht në krye