Fjalor Japonisht - Anglisht:

hentai

Ne kemi gjetur fjalët e mëposhtme anglisht dhe përkthimet për "hentai":
Japonisht Anglisht
Pra, kjo është se si ju thonë "hentai" në anglisht.
 
Deri tani, 1,768,646 fjalët dhe shprehjet janë kontrolluar, sot në mesin 9,374.
 
Tags: hentai, abnormality, formation, metamorphosis, transformation, Japonisht - Anglisht Fjalor, Japonisht, Anglisht
Vendos kodin e mëposhtëm kudo që ju dëshironi widget fjalor të paraqiten në faqen tuaj te internetit:


Widget do të duket si ky:


Mundësuar nga kanjijapanese.com
Mbjell këtë fjalor në faqen tuaj:

Kliko këtu për të marrë të nevojshme kodin HTML
0.0138 / 0.0066 (33)
Mbrapsht në krye