Јапонски - Македонски Речник:
Ние откривме следниве македонски зборови и преводи за "sugoi":
Јапонски Македонски
Значи, ова е како да се каже "sugoi" за македонски.
 
До сега, 1,768,646 зборови и изрази се пребаруваат, меѓу 9,374 денес.
 
Тагови: sugoi, amazing, dreadful, great, terrible, terrific, Јапонски - Македонски речник,Јапонски
Ставете го кодот подолу каде сакате речникот графичка контрола за да се појави на вашиот сајт:


На графичка контрола ќе се појави како оваа:


направени од страна на kanjijapanese.com
Вградување на овој речник на вашиот сопствен сајт:

Кликни тука за да се добие потребната HTML кодот
0.0466 / 0.0390 (33)
Вратете се на почетокот