Јапонски - Македонски Речник:
Ние откривме следниве македонски зборови и преводи за "ishi":
Јапонски Македонски
Значи, ова е како да се каже "ishi" за македонски.
 
До сега, 1,768,646 зборови и изрази се пребаруваат, меѓу 9,374 денес.
 
Тагови: ishi, chair, couch, death by hanging, doctor, dying wish, having a person under one's control, intention
Ставете го кодот подолу каде сакате речникот графичка контрола за да се појави на вашиот сајт:


На графичка контрола ќе се појави како оваа:


направени од страна на kanjijapanese.com
Вградување на овој речник на вашиот сопствен сајт:

Кликни тука за да се добие потребната HTML кодот
0.0255 / 0.0155 (33)
Вратете се на почетокот